keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Toivolan Vanha Piha

Kuulonhuoltoyhdistyksen perinteinen kesäretki ulottui viime kesänä Jyväskylään saakka. Yövyimme Hotelli Laajavuoressa. Hotellin kylpylästä avautui Tuomiojärven upean maiseman tarjoama näkymä Laajavuoren luontoon sekä muutaman kilometrin päässä siintävän kaupungin keskustaan. 

Mutta blogin varsinainen aihe, Toivolan Vanha Piha. Tämä 1800-luvun lopun käsityöläispiha on Jyväskylän keskustassa. Se on herätetty toimintaan tunnelmallisen kahvilan, käsityöläispuodin ja yrittäjien toimesta syksyllä 2012. Siis verrattain uusi tutustumiskohde. Mekin kävimme tutkailemassa pihaa ja sen palveluita. Katsomista riitti, aikaa ei.


Toivolan Vanha Piha
Yleisnäkymä pihalle
Pystylle, tonkalle vai miksi tätä kutsutaankin, on löytynyt käyttöä.
Heinäseipäillekin löytynyt uusiokäyttöä!


Seppä tauolla.




1 kommentti:

  1. Hienoa Pentti! Tällaisellä 'nojatuolimatkalla' tarjoat meille kotiin jääneille upeita kuvanäkymiä ja tunnelmia sekä mahdollisuuden tarkempaankin tutkisteluun linkkien kautta. Ja reissussa olleet saavat palautumispintaa matkamuistoilleen. Toivottavasti varastostasi löytyy paljon kuvien ja kertoilusi kautta kerrottavaa vastaisuudessakin. - Kahvila Muiston anti oli niin houkuttelevan näköistä, että kesken katselun piti ottaa aamupuuro ohjelmaan... :-)

    VastaaPoista