keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tämä on SYTYläisten blogi tai ainakin uskomme sen sellaiseksi ajan kanssa muodostuvan! Yhdessä kanssasi.

”Blogin tunnistaa siitä, että kirjoitukset tulevat peräkkäin aika- järjestyksessä ja niitä voi kommentoida. Jos jompi kumpi puuttuu, kyse on jostain muusta, jota ehkä silti väitetään blogiksi, vaikka se ei sitä ole.”

Alussa meitä bloggaajia tulee olemaan kolme-neljä SYTYläistä - eri yhdistyksien jäseniä - joita yhdistää VertoVerkossa koulutukseen kuulunut Bloginkirjoituskurssi ja halu kokeilla löytäisimmekö julkituotavaksi sellaisia ajatuksia, jotka kiinnostaisivat muitakin, siis teitä toisia ja nimenomaan juuri Sinua. 

Emme siis aio käsitellä varsinaisesti yhdistystemme yhteistyöyhdistyksen asioita tai tekemisiä, vaan mille ne näyttävät yksittäisen jäsenen silmin, sekä kaikkea sitä mikä liittyy ihan jokapäiväiseen elämäämme. Sinun ”osallistumiseksesi” tämän blogin tulevaisuudelle jääkin sitten näiden postauksiemme lukeminen ja omien mielipiteittesi liittäminen niihin kommenteillasi.

Aihepiiri kirjoittajillemme on täysin heidän omassa valinnassaan ja itse kukin vastaa teksteistään. Samoin kommenteissakin, jotka tosin kulkevat tarkistuksen kautta ennen julkaisemista, ettei julkiseen verkkoon turhaan ilmaantuisi kovasti herjaavia taikka mieltä pahoittavia ajatuksia. Uskomme, että jokainen osaa kyllä itsekin ajatella mitä kohtuudella ja kohteliaisuudella toisten huomioimisessa tarkoitetaan. 

Moderaattoreina (= internetissä käytävän keskustelun asiallisuutta valvova henkilö) näin aluksi toimivat Pentti Laitala ja Timo Luhtavaara, jotka myös kirjoittavat blogiin omilla nimillään, mikä onkin yksi edellytys julkaistaville mielipiteille.

Varmuudella emme sano kuinka usein uusia postauksia ilmaantuu luettavaksenne, mutta yritämme saada ainakin kerran viikossa kasatuksi jonkun ajatuksia tänne nettiin. Parhaiten siitä saat selvyyden pistämällä nettiosoitteemme linkin oman selaimesi suosikkeihin ja klikkaamalla itsesi tänne tarkistamaan, että olisikohan…


NÄHDÄÄN TAAS PIAN!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti