keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mistä aiheita Yhdistävään tekijään?

Eiköpähän meistä useimmat muistane lapsuudestamme kuinka jotkut kuullut kertomukset erityisesti jäivät kiehtomaan ajatusmaailmaamme. Useinkaan emme ajatelleet kuulemaamme ohjailevana opetuksena, joka lienee kuitenkin ollut tarinan kertojan perimmäisenä tarkoituksena. Pääasia, että aihe kiinnosti ja vertautui omiin kokemuksiin tai kertoi asioista. jotka kiehtoivat mielikuvitustamme. Siis aihe oli se tärkein, vaikka taitavalla esittämisellä sen merkityskin sai lisää kiinnostavuutta.

Mistä aiheita Yhdistävään tekijään?

Siis teitä kiinnostavia. Oikeammin juuri Sinua! Itseäni kiinnostaisivat monetkin eri aihealueet, kivikaudesta alkaen, mutta… Mikä kiinnostaa tai kiehtoo Sinua näin julkisen foorumin kautta käsiteltynä? Blogimmehan on vielä vallan nuori ja vailla kokemuspohjaa ja jotta saisimme siitä lukijakelpoisen, kaipaamme koko jäsenistömme tukea. 

Te, jotka olette jo tänne ’löytäneet’, kertokaa tuttavillenne, kommentoikaa ja ottakaa kantaa – lähtekää kanssamme hakemaan sitä Yhdistävää tekijää! Tämän päivän tarinat kuuluvat sosiaaliseen mediaan, hyödyntäkäämme sitä myös tämän kautta. Ja jos Sinulla on tarina, jonka haluaisit kerrottavan, niin postataan se tänne. 

Luottaen kaveriapuun ja yhdessä tekemiseen, jään odottelemaan kommenttiasi!
                                                                                                            

IsoTimppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti