keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tämän blogin eka postaus ja samalla
Onnellisen Uudenvuoden toivotus 2014

Nyt olemme ihan käytännössä lähteneet toteuttamaan niiden ”Yhdistävien tekijöiden” etsiskelyä tällaisen blogikirjoittelun ja erityisesti sen aikaansaamien ajatuksien ja tuntemuksienne kommentteina julkistamisena. Mutta ensin, saanko esittäytyä:





IsoTimppa (Timo Luhtavaara), jolle tämä SYTYläisyys on tärkein sosiaalisten kontaktien rakentaja ja ylläpitäjä. Sellainen pillereillä käyvä keppiukko, jonka jo useat tuntevat entuudestaankin.


Viitisenkymmentä vuotta sitten diagnostisoitu Metabolinen oireyhtymä (silloin tosin vain sokeritauti), nykyisellään jo lähes kaikkine komplikaatioineen sekä liitännäissairauksineen. Olen myös Muistiyhdistyksen ympyröissä mukana.


Ikkunan takana harmaata ja sateista, vaikka jo lapsuusmuistoista kohoaa väite, että Tapaninpäivänä valoisa aika olisi kukonaskeleen pidemmällä siitä vuoden pimeimmästä hetkestä. Ja Tapanien päiväkin ollaan jo reilusti ohitettu. Uskotaan silti, että vielä tänne Salonseudun salomaillekin saadaan lunta heijastamaan taivaan valoisuutta sekä sen kautta valoisampia ajatuksia ja intoa kaikenlaisen kaamoslevossa olleen aktivoimiseen.

SYTYläisyyskin on pitänyt joulutaukoa ja monet odottelevat laillani Loppiaisen ohitse pääsemistä, että sen oman yhdistyksen toiminta palautuisi taas osaksi elämämme säännöllisyyttä. Yhdistäväksi tekijäksi, kanssaihmisten, potilas- ja harrastusryhmä-kavereiden kanssa, tueksemme ja arjen harmautta vähentämään. Tervetuloa tuohon kaikkeen mukaan; omaehtoisesti, ei sieltä kotoa kukaan noutamaan tule!

Nähdään sekä täällä, että SYTYssä ja kaikissa muissakin kokoon- tumispaikoissamme suurella, aiempaakin innokkaammalla joukolla!
                                       
IsoTimppa




1 kommentti:

  1. Anonyymi07:46

    Hieno blogi, toivon sille menestystä sekä mielenkiintoisia tekstejä luettavaksi kaikille Sytyläisille ja meille muillekkin.
    Toivon kaikille toiminnantäyteistä vuotta 2014!
    T: Minna Ikäkeskus Majakasta

    VastaaPoista