keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Päivälenkki

Lenkille, lenkille... Tämä on tätä aikaa, kun pitää sopeutua yksin olemaan. Olen siihen kuitenkin jo tottunut vuosien myötä.  Koronan myötä se saa konkreettista etua. Ei välttämättä tarvitse sitä juttukaveria mukana, vaikka meneehän se lenkkeily aina joutuisammin, kun vähän ”höpöttää” välillä.

Muistin kuitenkin, että ostin sellaisen ”härpäkkeen” jossain vaiheessa.

Sankakuulokkeet.

Korvakuulokkeet, musiikkia kännykästä ja matka menee hyvin. Pyörälenkille ne alun perin ostin, mutta nyt ovat myös hyötykäytössä.  Jossain vaiheessa voi ottaa vaikka tanssiaskelia, no ei kai, mutta tekis mieli. kun tulee lempparimusiikkia.  

Älyranneke, jonka tällä näytöllä päivä, aika sekä askelten määrä.

Ja sitten tää toinen ”härpäke” on tämä monitoiminen askelmittari-, kello- ja mitä kaikkea. Tekee liikkumisesta mukavaa, kun on niin harmaata vielä joka puolella. Mielenkiintoa lisää tuo askelten määrä, joita voi aina lisätä ja ne näkyy aina tässä mukana. Joku on joskus sanonut sellaisen lauseen: ”Liikunta on lääkettä”. Allekirjoitan. Ja tuo aurinko, tuntuu, että on aika herätä talven horroksesta.


Olihan tuolla jossain lenkkipolun varrella jo sinivuokkojakin tai mun ”hortonomin” silmin näyttivät siltä. Ne voi olla kyllä niitä toisia sinisiä, jotka kukkivat tähän aikaan. Nimi on hämärän peitossa. 
Kappale taivasta, jolle vielä lehdettömän puun takana, kaukana, näkyy kohoava kuumailpallo.

Olipa tässä yks päivä jo ilmaantunut tuo ISO ilmapallokin taivaalle.

Korona on kuitenkin hiljentänyt kaiken. Ohjeita on tullut ”tuutin täydeltä”. Joku tekee taulukkoja, miten tämä tulee vaikuttamaan Suomessa. Kaupoissa ei ole pahemmin ruuhkaa. Tai mä en ole vissiin ollut siihen aikaan, kun ei ole sitä ruuhkaa. Onneks on ruokaa sen verran aina kotona ja sitä wessapaperiakin, ett’ei tarvitse siellä kaupassa usein käydä.

Mutta olen optimisti, kyllä me tästä selviämme.
                                                                     Sisko




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti