keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Lapset lomalla

Kyllä se vaan on niin, että tämä äiti kaipaa lomaa sen jälkeen, kun lapset ovat lomailleet. Äidiltä vaaditaan aika paljon, kun isä on töissä ja lapset lomalla.

Vuoden 2020 hiihtoloma ei ollut mikään hiihtoloma! Voiko puhua edes talvilomasta? Koulusta kuitenkin oli vapaata, oli keli millainen tahansa.

Joskus on vaikea keksiä pienellä budjetilla tekemistä koko viikoksi, mutta kyllä yleensä jotain keksitään. 

HopLop'in mainoskuva logosta.

Tänä vuonna matkattiin Hoplopiin eri suuntaan eli mentiinkin Turun sijasta Lohjalle. Kuin olisi ulkomailla käynyt! Ihan erilaisia nuo ihmiset tuolla idempänä… Paikka oli uusi myös lapsille, joten nämäkin olivat innoissaan. Samalla saatiin vierailtua äidin serkkujen luona. Mukava päivä!

Lasten toiveet lomaksi olivat kovin pieniä. Toinen halusi syödä Hesburgerilla ja toinen halusi käydä Tokmannilla. Toiveet täytettiin. Samana päivänä ehdittiin molempiin. Tokmannin tuliaisina toisella oli lego ja toisella salaisuuskirja eli päiväkirja.

Pari kertaa käytiin elokuvissa viikon aikana. Loman huipennus oli yö Kasnäsin kylpylässä. 

Kasnäsin kylpylä.

Oli muuten mielenkiintoista löytää sellainen lähellä sijaitseva kylpylä, joka pystyy tarjoamaan loman perheelle, joka tarvitsee erityispalvelua. Ongelma on siinä, että pojat alkavat olla liian isoja naisten pukuhuoneeseen. Äiti tarvitsee välttämättä toisten apua vieraissa puku- ja suihkutiloissa, joten avustaja on pakollinen. Perhelomalla ei halua ottaa ylimääräistä avustajaa mukaan, kun häntä ei oikeasti tarvita kovinkaan paljon.

Kuinka vaikeaa voi olla ymmärtää, että meillä on Suomessa ja muuallakin maailmassa perheitä, joissa voi olla vammaisia henkilöitä?! Kasnäs suhtautui upeasti siihen, että isä toimii äidin avustajana. Saimme tilaussaunan puku- ja pesutiloineen käyttöömme ilman erillistä korvausta. Se on upeaa asiakaspalvelua!

Nyt on lasten lomat lusittu ja äitikin alkaa palautua lomaväsymyksestä.
                                   Päivi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti