lauantai 21. syyskuuta 2019

Kesän lentävät

Suomen kesä alkaa olla lopuillaan, mutta kuvat säilyvät, ainakin jonkin aikaa.
Kuvassa entinen Salon upea vaakunalintu, joutsen

Kameran pitäisi kyllä olla hiukan parempi, kuvattava kohde kun aika usein lähtee lentoon, kun huomaa liikettä.  Joskus pääsee tarpeeksi lähelle, saa aika mukavia kuvia, vaikka kännykkäkameralla. Se vaan pitäisi olla aina valmiina, kun nuo lentävät todella lentävät. ”Tuolla on taas yksi, no, meni jo” Kiire siinä jossain tulee, mutta muutamat paikallaan olevat voivat jäädä mukavasti kuvaan.

Perhoset ovat kauniita, mutta hankalia kuvattavia. Liikkeelle lähtevät äkkiä, kun vähän viereen menee. Perhosen elämä on lyhyt, ehkä kuukauden, pisimmillään seuraavaan vuoteen.

Oi jospa olisi se hyvä kamera. No, niitä luontokuvaajia kyllä on, enkä loppujen lopuksi tiedä mihin niitä kuvia laittaisi. Tässä muutama otos tältä kesältä. Pari on otettu vuosia takaperin.

En ole mikään lintubongari tai perhostutkija, mutta kiva niitä seurata ja kun nätin lentävän näen, niin aina siitä yrittää kuvan ottaa. 

Kuvassa muutama perhonen ja pari lintua pienennettyinä, ei nimettyinä
Tämäkin lentää, ainakin elokuvissa.
Kuvassa joku nykypelien/elokuvien sankari, jota ylläpitäjä ei ikämiehenä enää edes tunnistanut, kun unohtui Siskolta kysymättä :-)
    Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti