keskiviikko 21. elokuuta 2019

Hemmottelulla hyvinvointia


Mikä sinulle on hemmottelua? Keskustelin kerran kaverini kanssa, kuinka ihanaa on käydä jalkahoidossa. Hänen mielestään siinä ei ole mitään ihanaa, koska hän ei voi sietää sitä, että hänen jalkojaan hoidetaan. Silloin havahduin siihen, että meistä jokainen on omanlaisensa myös hemmottelun suhteen.


Kuvassa hemmottelevaa jalkapohjan hierontaa
Itse rakastan jalkahoidossa käymistä. Silloin siis, kun se on nimenomaan kosmetologin suorittama hemmottelu-jalkahoito. Nautin varsinkin jalkapohjien hieromisesta. Siinä leviää hyvä olo koko kroppaan.

Hierominen sinänsä on myös hemmottelua, jos ja kun se tapahtuu niin, ettei minuun satu. Tyylejä on monenlaisia, eikä minua saisi maksamallakaan urheiluhierojalle. 

Kuvassa hemmottelevasta kiviterapiasta
Kuumakivihieronnasta nautin erityisesti. Myös intialainen päähieronta on minun makuuni, vaikka tiedän monien pitävän sitä ihan hömpötyksenä. Itse rentoudun hoidon aikana ja vilun väristysten saattelemana painun kotiin peiton alle ottamaan torkut. Siitä herättyäni olen kuin uusi nainen!

Kampaajalla käyminen on itselleni nautinnon lähde. On ihanaa, kun joku pesee tukkasi ja hipelöi sitä. Jos varaa olisi, kävisin kampaajalla vaikka joka viikko. 

Kuvassa hemmottelevan värikäs ateria-annos
Hemmottelua voi olla hyvä ruokakin. Herkullinen ateria hyvässä seurassa kruunaa päivän ja tuo hyvinvointia itsen lisäksi myös koko perheelle. Kun äitiä välillä hemmotellaan, jaksaa äitinäkin olla paremmin.
                  Päivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti