perjantai 23. heinäkuuta 2021

Kesäloma

 


Kesäloma on sana, jonka suloiset soinnut ovat hunajaa korville.

Mennyt vuosi on ollut henkisesti raskas. Työ, josta olen nauttinut ja rakastanut on käynyt haasteelliseksi toteuttaa kaikkien rajoituksien rokottaessa toimintaa.

Olen ihmisenä sellainen, joka on parhaimmillaan, kun on paljon elämää, haasteita ja tekemistä ympärillä. Tämä ns. laakereilla olo ei ole minun juttuni, toiminta on niin pientä ja kaikki suunnitelmat kaatuvat kuin korttitalo yksi kerrallaan epidemian jatkuessa. Toivon että syksyllä päästään aloittamaan loman jälkeen työt entiseen malliin.

Olemme mieheni kanssa rakastaneet reissata aina kesällä ulkomailla, mökillä sekä kutsua vieraita ja käydä itse kyläilemässä ystävien luona. Kotona makoilu ei ole lomallakaan minun juttuni.

Tänä vuonna työnantajani antoi mahdollisuuden vaihtaa osan lomarahoja vapaaksi ja tartuin syöttiin heti. Arvostan tätä elettä suunnattomasti. Eli tänä kesänä kirmaan kesälaitumilla pidempään kuin normaalisti ja pyrin tekemään kaikkea kivaa ilman suunnitelmia.

Pyöräily, meri, pitkät kävelylenkit, terassit ja kahvilat tulevat mökkeilyn lisäksi varmasti kuulumaan kesäpäiviini koko loman ajan.

Lapsena sitä oli lomalla ”helkahuoleton”. Ei stressiä, kaikki oli kivaa ja parasta oli viettää sitä aikaa vaan touhuamalla kavereiden kesken. Maalle mentiin kesäksi ja palattiin, kun koulut alkoivat.

Tavoitteena on löytää tämä sisäinen lapseni ja nauttia kesästä oli sadepäivä tai paistaa aurinko. Sää on vain pukeutumiskysymys.

Syksyllä sitten palataan asiaan, miten onnistuin tavoitteessani ja miten sain lomani kulumaan ilman suunnitelmia ja tekemättä mitään ihmeellistä.

Nautinnollista kesää kaikille!

T: Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti