perjantai 18. marraskuuta 2016

Lapsi mukaan töihin -päivä

Hei! Tänään 18.11. vietettiin kansallista lapsi mukaan töihin päivää www.lapsimukaantoihin.fi. Me menimme äidin työpaikalle tänään Salon SYTYyn. Olemme käyneet SYTYssä aiemminkin, joten paikan ideologia ja toimintatapa oli meille kyllä jo tuttua. Oli kuitenkin kiva päästä auttamaan vähän erilaisissa töissä, olla poissa koulusta ja keräämään pokemoneja joita ei kotikulmilta löydy. Olemme tänään auttaneet valmisteluissa Joulukauden avajaisia varten, toimittamalla asioita kukkakaupassa ja tukussa sekä  valmistelleet koristeluja. Kaikkein hauskinta ja jännintä oli kuitenkin sähköpöytä. Meillä oli kiva päivä.
                                                  Viia-Roosa, Vertti ja Siimon1 kommentti:

  1. Hyvin on Eija-Riitta tuon lapsensa aikoinaan kasvattanut. On oikein mukava tyttö, hymyileväinen ja muutenkin eloisan oloinen.
    Tuli tässä mieleen, että Eija-Riittakin ottaa lapsensa mukaan töihin, miksei sitten hänen tyttärensä ottaisi pientä poikaansa myös töihin mukaansa.
    Sinäänsä hyvä ja mukavakin tempaus tuo lapsen ottaminen työympäristöön mukaan, äidin tai isän valvovaan läheisyyteen. Monasti tulee vaikeuksia kun varsinaiseen hoitopaikkaan jonkun syyn takia ei voi lasta viedä hoitoon. Tämäntapainen "töihin mukaan", olisi ihan kelpo ratkaisu tilapäisratkaisuna. Tietenkin työn laatu on monasti esteenä tähän ratkaisuun
    niilo

    VastaaPoista