keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Kesäteatteria kesällä

Paljon on tänä kesänäkin suunnitelmissa ollut kesäteattereihin meno. Osassa on jo oltu, osaan ollaan vielä menossa. Onhan kesää vielä jäljellä!

Se on kyllä sellainen kesän kohokohta, kun pääsee kesäteatteriin. Tarjontaa on todella paljon, niin lähellä kuin kaukana. Jokaisen makuun löytyy varmasti jokin mieleinen kesäteatteri.

Omasta mielestä kesäteatterin tulee olla kevyttä, hauskaa ja viihdyttävää. Talvella on sitten aikaa istua pohtimassa elämän syvintä olemusta vakavassa teatterissa. Tosin, sinne tulee harvoin mentyä. Kesäteatteriin ei kuitenkaan sovi liian vakava meno, vaan pitää olla viihdyttävä elämys katsojalle. 

Yhdistyksissä parasta on, kun joku järjestää kesäteatteriretken ihan valmiiksi. Aina on seuraa, on hyvät paikat ja kyytikin on usein järjestetty perille asti. Väliajalla on joku, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia nähdystä ja kuullusta kappaleesta. Väliaikakahvitkin on usein varattu valmiiksi ja niitä nauttiessa löytyy ajatuksen vaihtajia.

Tänä kesänä ohjelmassa ovat Samppalinnan Eloheinäkesä, Paimion Rosvo-Roope, Mathildedalin Tukkijoella ja Jokioisten Oi kallis Suomenmaa. Tästä löytyy vähän joka sortin kesäteatteria, mutta ainakin tähän asti on nautittu ja uskon, että jatkossakin.

Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti