keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Sillälailla sitten

Tämä hokema on meidän poikien uusi suosikki. Se tulee grillimaisterin mainoksesta. Mainoksessa mies on juuri tulossa pihvien kanssa ulos grillaamaan, kun alkaa sataa lunta. Mies tokaisee: sillälailla sitten!

Grillaaminen on jo aloitettu, satoi taikka paistoi. Meillä grillikausi alkoi vappuna. Odottaessani esikoistani grillikausi alkoi meillä jo maaliskuun lopussa, kun mieleni teki grillattua maissia. Muunlainen maissi ei kelvannut! Poika ei muuten syö maissia lainkaan… 
Tässä on nyt pohdittu uuden grillin hankintaa kesäksi. Tällä hetkellä meillä on hybridigrilli. Se tarkoittaa sitä, että siinä voidaan käyttää sekä kaasua että hiiliä. Kaasulla grillaaminen on nopeaa, hiilillä grillaamisesta saa kunnon maun grillattaviin. Mitä siis tehdä?

Kun tätä asiaa nyt on pyöritelty viikko jos toinenkin, isäntä alkaa kallistua tehokkaan kaasugrillin hankintaan. Lisäksi voi sitten kuulemma ostaa edullisen pallogrillin, jotta emäntä saa ne kaipaamansa aromit grillattaviin. Ei emäntä voi valittaa, kun ei itse grillaa. On kai totuteltava kaasugrillin tulosten makuelämyksiin.

Mikä on sinun suosituksesi grilliksi? Kerro perusteluineen, niin ehkä saan vielä isännän pään käännetyksi. Makoista kesää kaikille!

Päivi