maanantai 10. marraskuuta 2014

Blogi etsii uusia kirjoittajia!

...ja toivottavasti olet juuri nyt täällä tuon tiedon takia! SYTYssä on runsaasti aktiivisia yhdistyksiä, mutta tänne olemme saaneet vain muutaman kirjoittajan, joilta kaiken muun toiminnan kiireiltä julkaisujen tiheyskään ei ole lukijakuntaamme liiaksi rasittanut. Siksi kutsummekin myös Sinua mukaan joukkoomme.

Aikaisempaa kokemusta blogin kirjoittamisesta ei tarvita, uudet kirjoittajat saavat tarvittavan opastuksen. Jos pöytälaatikossasi on jo jotain valmiina tai mielessäsi ajatus, jonka kertoisit myös toisille, taikka muutoin vain pidät kirjoittamisesta, niin… Aihealueita ei isommin rajoiteta ja jos/kun ajatuksesi saa aikaan vuoro’puhelua’ jäsenistömme keskuudessa, toimii tämä blogi meitä kaikkia yhdistävänä tekijänä.


Jos siis tykkäät kirjoitella aiheesta tai sen vierestä, niin otappa yhteys toimistolle asian etenemiseksi. Tekniseen osaamiseen saa apua Verto Verkossa -projektin Laurilta ja Akilta. Lue myös aiempia postauksiamme, kommentoi ja jos kiinnostut kirjoittamisesta, ota yhteyttä meilitse lauri.kivela@salonsyty.fi tai puhelimitse 040 179 4028.

Kirjoitellaan, porukalla!  IsoTimppa

1 kommentti:

 1. Kiva olisi kun tämänkaltaiseen "harrastukseen" saataisiin enempi osallistujia.Tämä on siitä mukavaa puuhaa kun noiden ruokailuaikojen välitkin tuppaavat venumaan. Ehkä tästä saa jonkinlaisen tyydytyksen kun joutuu käyttämään noita aivonystyröitä. Halvempaakin tää on syömiseen verrattuna. Tässä hommassa ei ainakaan nukahda ,kun joutuu etsimään noita kadoksissa olevia aakkosia. Ai minkälaisen tyydytyksen siitä saa kun pöö- kirjain löytyy. Minä ainakin tunnen itseni oikeaksi löytöretkeilijäksi, niin mukavalta se tuntuu. Muistikin siinä parantuu, kun noita kirjaimia etsii.
  Tällä koetan kertoa sen asian, että minulle tämä homma on kuitenkin aika hitaan puoleista, mutta sinäänsä antoisaa puuhaa. Aika menee kun siivillä. Kirjainten etsintöjen lomassa voi miettiä asian kulkua, ajatus kerkii kulkemaan vähän niinkuin edellä.
  Esteenä ei ole ainakaan kirjoittamisen hitaus - kas kun minäkin jonkinlaista tekstiä saan aikaiseksi, tällä omalla kirjoitustyylilläni.
  Kieliopista en ymmärrä mitään, joten sekään ei pitäisi esteenä olla kellekkään.
  Mukaan vain reippaasti!

  VastaaPoista