keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Hei haloo

Kyllä oli tänään taas ”mukava” päivä kun satoi. Se on näin pyöräilijän kannalta aika kivaa, koirakin piti viedä trimmattavaksi, no eipä siinä mitään, sadetakki molemmille päälle ja pyöränkoriin pehmike koiralle ja siihen istumaan ja menoksi. Kyllä se hiukan vinosti katsoi taas, et onko mun ihan pakko istuu tässä, mut ei voi mitään, aika on tilattu eikä sitä jätetä käyttämättä. On muutenkin ”kortilla” hyvät trimmaajat. Sisälle mentiin ja parkuminen alkoi heti ”et jätä mua tänne”, tunsin vielä sen katseen selässä kun lähdin ulos.

Trimmaaja on kyllä aina sanonut, että koira hiljenee heti kun lähden, joten hyvissä käsissä on.

Klo 12 siis takaisin sinne, on tunti ”omaa aikaa”, mitäs tekis kun sataakin ulkona. Eipä siinä kotiin viitti lähteä polkemaan, lähin iso kauppa siis. Siellä sen tunnin sai mukavasti kulumaan. Jonkin kerran kun vielä jää ”suustaan kii” niin kivasti ehdin.

Sit kotiin äkkiä ja päiväelokuviin. Vuosiin ollut elokuvissa ja taas. Olinhan viime vuonna, kun Syty järjesti sen "Järven tarinan" Lumossa. Tänään oli vuorossa historiaa eli matkapuhelimen historiikki. Oli kivaa katseltavaa ja viihtyisä teatteri, olis saanu päiväkaffettaki, mut en sit ”kerinny” sitä juomaan ja olis tietty alkanu pissattamaan keske esitykse.

Toivotettiin tervetulleeksi kaikki ja kerrottiin, että 81 meitä siellä oli. Elokuva oli ihan Ok, kotiin sieltä. Koira ei haluakaan lähteä ulos, odotellaan iltaa.

Nyt olen sit kattonu telkkarii, söin savulohileivän piimän kera, jospa koiran sais ulos, otan sen sit vaan syliin ja mennään ulos, sataakin hiukan ei pitkälle siis…

Se o moro, sanoo Sisko
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti