lauantai 30. marraskuuta 2019

Mikä jottei?


Oletkos huomannut ympärilläsi, että lemmikkieläimet ovat nousseet arvoon arvaamattomaan? Tarkoitan tällä sitä, että mitä ihmiset edellä, sitä lemmikit perässä.

Ensin meillä ihmisillä oli vaatteet, sitten lemmikeille alettiin valmistaa vaatteita. Joka lähtöön löytyy erilaisia vaatekappaleita eri eläimille. Virikkeitä me kaikki kaipaamme. Ihmisillä ja eläimillä on virikkeitä jos jonkinlaisia. Ihminen käy mielellään uimassa, jos tykkää uimisesta. Nyt on oma uima-allas myös koirille. Lähipiirissäni se tarkoittaa sitä, että hassu kissa, joka rakastaa uimista, sai oman uima-altaan.

Aloin tässä miettiä, että mitä ihmiset edellä, sitä eläimet perässä. Pitäisikö nyt alkaa perustaa yhdistyksiä eläimille? Miten olisi vaikka Näkövammaiset Hauvat ry? Siihen voisivat liittyä ne koirat, joilla on näkemisen ongelmia. Oppaana toimisikin sitten näkevä ihminen talutushihnan toisessa päässä. Koiralla voisi olla vaikka valkoinen panta näkövamman merkkinä. 
Silhuetteina koira, jolla valkoinen kaulapanta, sekä kissa, jonka edessä olevan ruokakupin päälle on piiirretty punainen rasti.

Tai voisihan sitä perustaa vaikka Kissojen Allergiayhdistys ry:n, jossa jäseninä olisivat vaikkapa vehnälle tai kanalle allergiset kissat.

Yhdistys, joka nyt on joko innovatiivinen tai kärsii jäsenpulaa, voisi alkaa ottaa lemmikkejä jäseniksi…
Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti