lauantai 6. huhtikuuta 2019

Uutislähetyksen kaava


Verovaroin kustannettu pääuutislähetys sisältää melkein aina useita seuraavista osioista. Uutiset tulevat TV 1:ssä joka ilta klo 20.30. Ne, jotka kuuntelevat radiota, kuulevat uutiset jo aamulla ja sitten pitkin päivää. Illalla ne samat uutiset tulevat usein sanasta sanaan ihan kuvan kanssa!


Osio 1. Seksuaalinen häirintä – me too. Viimeksi kiinni jäänyt ”Kavanoo” oli hampaissa 30 vuotta sitten esiin tulleen epäilyn takia, kun ei ollut tuoreempaa jauhettavaa. Kyllä aina joku kohde löytyy. Meillä Suomessa Lauri Törhönen, Aku Louhimies, rehtori, opettaja, valmentaja, kokonainen jalkapallojoukkue jne. Jos me too etoo, niin muista Metsäketoo! Lisätiedot Yle.fi. 

Osio 2. Kuvia Lähi-Idästä. Videokuvaa puoliksi romahtaneiden talojen välissä juoksevista ihmisistä. Verta ja avunhuutoja. Tumma mies puhuu jotakin rauhantahtoisesta kansasta ja oikeudenmukaisuudesta. Lisätiedot Yle.fi, vaikka et ymmärrä mitään sikäläisten ajattelutavasta niillä lisätiedoillakaan.

Osio 3. Loputtoman oikeudenkäynnin käsittelyä, kun syyllistä ei pystytä narauttamaan. Oikea jatkokertomus, jossa asianajajat tienaavat ja veronmaksajat maksavat. Anneli Auer, Pekka Perä, Jari Aarnio, Paatero, Lardot jne. Lisätiedot Yle.fi/Areena, josta voi katsoa aikaisemmat jaksot.

Osio 4. Seksuaalirikos, raiskaus, lapsen hyväksikäyttö, abortti jne. Käsitellään aina välillä kotimaassa tapahtuneen tilalla, vaikkapa katolista kirkkoa tai Ruotsin Nobel-komiteaa. Lisätiedot Yle.fi.

Osio 5. Sukupuolten tasa-arvo. On aika ajatella nykyaikaisesti. Ei saa tuomita homoja, lesboja, transuja eikä muitakaan, ei edes Toivolaa. Ei tarvita lisätietoja.

Osio 6. Kouluampuminen USA:ssa. Missä, montako kuoli, mikä on motiivi? Aselakeja ei muuteta, koska jokainen saa puolustaa Amerikassa itseään!

Osio 7. Vaaligallup. Galluptuloksia puolueiden kannatuksesta juuri nyt, vaikka vaaleja ei olisi lähimaillakaan. Lisätiedot 2% suuntaansa!

Osio 8. Trumpin erikoiset. Ennalta arvaamattomia möläytyksiä. Hän ei jää koskaan kiinni, on sen verran hillorahaa takana. Ei kaipaa enää lisätietoja.

Osio 9. Maahanmuutto. Arka asia, josta kukaan ei oikein tahdo sanoa mitä ajattelee, ettei vahingossakaan sano sitä ääneen. Tätä aihepiiriä käsitellään usein, mutta kierrellen ja kaarrellen.

Osio 10. Some. Mikä tänään on tässä asiassa tapetilla. Tämä uusi valtiomahti on aika pirullinen mörkö, joka alkaa vaikuttaa vinouttavasti normaaliin elämään. Monenko miljoonan käyttäjän tiedot nyt on kaapattu? Kenen päälle raivo nyt kohdistuu?

Osio 11. NHL:n syöttöpisteet. Aamulla jo luetellaan yön otteluiden pisteet Sebastian Aholle ja Patrik Laineelle.

EeroEi kommentteja:

Lähetä kommentti