keskiviikko 29. elokuuta 2018

Filmitähdeksi


Paikallisessa valtalehdessä oli vähän aikaa sitten ilmoitus, että haetaan filmitähtiä! No ei ny senttäs, mut avustajia. Minäkin ajattelin että voisin koittaakin, uusi ammatti, heh. Näin eläkeläisenä olisi hyvää aikaa lähteä vaikka Hondurasiin avustajaksi.



Veturitallille siis matka kävi erää perjantain iltapäivällä. Olin ensimmäinen paikalla, toiset olivat katsomassa näyttelyä, joka siellä oli parhaillaan. Tai voi olla, et olivat sen verran ujompia etteivät kehdanneet tulla näytille. No siellä odottelin kahvion puolella yksinäni ja yritin saada aikani kulumaan. 

Sitten tuli kolme naista kannettavat tietokoneet käsissään. Laittoivat koneet kuntoon ja alkoivat ohjeiden antoon meille kolmelle, jotka olimme tulleet ensimmäisinä. Olin siis saanut pari naista seurakseni. Antoivat valkoiset laput, joihin piti kirjoittaa oma nimi, numeroa ei tarvinnut laittaa… sitten vuoron perään yksilökuvaukseen, ensin nimilapun kanssa ja sitten ilman ja kokovaratalokuvaa.

Vuoron perään sitten annettiin kannettava henkilölle ja kaavakkeen täyttöä.  Siinä ei ollut ongelmia, täyttämisessä. Lähettävät sitten vielä sähköpostiin varmennuksen ja voi muokata vielä kaavaketta.

Ihmisiä tuli koko ajan lisää. Onneksi tulin ajoissa, jos porukkaa olisi yhtä paljon ollut tullessani, olisin jättänyt homman siihen.

Avustajia haetaan aina valtakunnallisesti eri kaupungeissa, heidän tehtäviinsä kuuluu olla esim. yleisönä teatterissa tai istua jossain kahviossa tms.

Ja sitten jäätiin odottelemaan…

                                                   Uusia asioita kokeilevana  Sisko


















2 kommenttia:

  1. Eija-Riitta15:44

    Tiedä mikä tulevaisuus Siskolla vielä edessä.....
    On ihanaa kun ihmisistä löytyy uskallusta hypätä uuteen ja joskus myös mukavuusalueensa ulkopuolelle. Arki pysyy mielenkiintoisempana ja värikkäämpänä.

    VastaaPoista
  2. ISON peukun arvoista heittäytymistä - mukaan elämään!

    VastaaPoista