lauantai 24. maaliskuuta 2018

APTEEKIN LOGON ALLA



                   APTEEKIT JA POTILASJÄRJESTÖT
                   YHTEISELLÄ ASIALLA

                      Lähde: Salon Reumayhdistys 1978-2018 40v. juhlajulkaisu

Tänä päivänä terveys ja elämänlaatu nähdään kokonais-valtaisemmin kuin aikaisemmin. Omaan terveydentilaan on mahdollista vaikuttaa itsehoidolla ja elämäntapavalinnoilla, joissa pienikin päivittäinen muutos oikeaan suuntaan on merkityksellinen. Muutoksen toteuttamiseen tarvitaan sekä oikeaa tietoa että aktiivista toimintaa omatoimisesti tai ryhmän tuella.

Apteekkia ja potilasyhdistyksiä yhdistävät terveyttä, hyvinvointia ja arjessa selviytymistä edistävät tavoitteet. Apteekin asiakasneuvonta on laajenemassa sairauksien ennaltaehkäisyyn ja elämäntapaneuvontaan eli lääkkeet-tömiin vaihtoehtoihin. Neuvonnalla haluamme mahdollistaa, että asiakkaillamme on riittävät tiedot valintojensa tueksi ja tehokkaan ja turvallisen lääkehoidon toteuttamiseksi. Potilasyhdistykset puolestaan toimivat jäseniensä monipuolisina edunvalvojina ja vapaa-ajantoiminnan, koulutuksen ja vertaistuen järjestäjinä.

Kuninkaantien apteekissa olemme tehneet yhteistyötä useiden salolaisten potilasyhdistysten kanssa. Erilaisina teemapäivinä yhdistysten yhdyshenkilöt ovat jakaneet apteekilla arvokasta tietoa toiminnastaan ja osallistujat ovat saaneet käyttöönsä apteekin koulutetun henkilökunnan osaamisen. Teemapäivien ja terveysmittauspäivien yhteydessä olemmekin tavoittaneet monia henkilöitä ja heidän omaisiaan, jotka ovat tiedostaneet tuen tarpeen, mutta eivät aiemmin ole tutustuneet potilasjärjestöjen toimintaan.

Arvostamme suuresti yhteistyötä sekä potilasyhdistysten että niiden etujärjestön SYTY Ry:n kanssa. Koemme paikallisen yhteistyön luontevaksi ja haluammekin tarjota potilasyhdistyksille mahdollisuuksia yhteisten teemapäivien järjestämiseksi apteekillamme. Asiakkaat ja jäsenet toivotamme apteekille tervetulleeksi saamaan uutta tietoa, tutustumaan sekä osallistumaan yhdistysten toimintaan!

Lämpimät onnittelumme 40 -vuotta täyttävälle 
Salon Reumayhdistykselle ja menestystä tuleville vuosille!

Apteekkari Minna Mäenpää
ja henkilökunta
   



PS. Yhdistävä tekijä yhtyy onnitteluihin!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti