torstai 2. kesäkuuta 2016

Kun meikäläisen ja Niilon avuksi ei tunnu ilmaantuvan ketään, niin...

...ettei tämä meitä yhdistävä tekijä kokonaan kuolisi, niin kokeillaan täyttää kiinnostuneiden lukukokemuksia myös SYTYn yhdistysten Forumia tukevalla tiedottamisella. Ensimmäisenä mukaan tulemaan rohkaistui Tiina ja tässäpä tiedoksi - ehkä juuri Sinulle:

Salon Diabetes ry tekee kesäteatterimatkan Somerniemen musiikki-teatteriin sunnuntaina 10.7. Teuvo ja paperitaivas -näytökseen. 
Leevi and the Leavings-musikaali perustuu Gösta Sundqvistin iskelmähitteihin.

Retki tehdään sunnuntaina 10.7. Näytös alkaa klo 19.00. Lähtö tapahtuu klo 17.30 Salon torilta. Lippuja on tarjolla diabetesyhdistyksen jäsenille 20 eurolla ja muille 27 eurolla. Retken hintaan sisältyy teatterilippu, matkat ja väliaikakahvit. Varaukset on tehtävä 22.6. mennessä Tiina Harakka-Anttilalle puh. 050 411 9235 tai tiina.harakka.anttila@gmail.com

Kerro puhelinnumerosi ja mahdollinen erityisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä, jotta tiedän varata sopivat pullat väliajalle sekä haluatko kahvia vai teetä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova! 

Maksu 22.6. mennessä Salon Diabetes ry:n tilille FI71 5410 0220 2015 48 viestinä osallistujan nimi.


Teuvo ja Paperitaivas on komedia rakennemuutoksesta pikkupaikkakunnalla, jossa paperitehdasta uhkaa lakkauttaminen. Näytelmä kertoo tehtaan vuorotyöporukasta, jolta menee työt alta. Työn merkitys on erilainen eri ihmisten näkökulmasta: toisille tehdas edustaa paperitaivasta, toisille tylsää elämää tehtaan varjossa. Kukin arvioi elämäänsä uudelleen, kun siltä putoaa pohja pois. Moni löytää uuden kiinnostuksen kohteen tehtaan ulkopuolelta ja kääntää elämänsä suuntaa.

Suomen kesäsäähän kannattaa varautua. Istuimissa on selkänojat.
 
Salon Näkövammaiset ry tekee matkan Niskavuoren Heta -esitykseen tiistaina 12.7.  Paimion kesäteatteriin.
Lähtö tapahtuu klo 18.00 Salon torilta ja klo 19 alkaa esitys. Lippu, matkat ja väliaikakahvi/tee pullan kera maksavat 28 euroa ja se kerätään torilla ennen lähtöä.

Varaukset 10.6 mennessä Tiina Harakka-Anttilalle puh. 050 411 9235 tai tiina.harakka.anttila@gmail.com

Kerro puhelinnumerosi ja mahdollinen erityisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä, jotta tiedän varata sopivat pullat väliajalle sekä haluatko kahvia vai teetä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova!

Niskavuoren ylpeä Heta naitetaan puoliväkisin lempeälle renki Akustille. Pariskunta muuttaa äveriäästä Niskavuoresta Muumäen vaatimattomaan mökkipahaseen. Hetan tahdonvoimalla Muumäestä rakennetaan pitämän komein pytinki. Hetan katkeruus ja kovuus kulkevat elämässä mukana ja sen saavat kokea Akustin lisäksi myös parin lapset sekä piika Siipirikko.

Tervetuloa mukaan matkoille!
Odotan ilmoittatumisia. Terveisin Tiina

PS. Mikään ei edelleenkään estä tulemasta mukaan kirjoittajajoukkoomme ja hyödyntämään tätä SYTYläisiä yhdistävää blogia. Aiheita ei rajoiteta ja (kuten yllä huomaat) myös tiedotuksia voidaan julkaista kohtuuden rajoissa (Salon kaupunkitiedote ja SYTYn kuukausitiedote sekä Foorumihan lienevät ne viralliset tiedonvälityksen väylät). Ja aina annetaan auliisti ohjausta & neuvoja, jos joku vain kysyy. timo.luhtavaara@gmail.com sähköpostistani saat aina vastauksen ja edelleen optimistina jään odottelemaan uusia tekstejä. Älä siis pidä kynttilääsi vakan alla - näillä helteillä se saattaa sytyttää vakan lisäksi tuleen myös ympäristöä! :-)

IsoTimppa
                                                                                                         

2 kommenttia:

  1. Ihan jees (meikä oli hianoo ku enklantii osas). Hyvä idea, mutta taitaa olla niin, että vain muutama sytyläinen tätä lueskelee. Kun pään saa auki, niin ehkä niitä lukijoitakin ilmaantuu SYTY:n asioista kiinostuneita.
    Kirjoitin tämän ihan senvuoksi, että muutkin näkevät minun lukenneen
    tämän "mainosjutun"
    Niilo

    VastaaPoista
  2. Hyvä Niilo ja kiitos mielipiteestäsi keskustelun avaajana. Nyt olisi mielenkiintoista 'kuulla' kuinka moni SYTYläinen blogia lukee. Loki kertoo, että Sivun katselut tänään 3.6. = 10, Sivun katselut eilen 37 ja Sivun katselut viime kuussa 572. Eiliset 'katseelijat' olivat kotoisin Suomesta 32, Espanjasta 2, Yhdysvalloista 2 ja Saksasta 1. Kuinka moni noista on fyysisiä henkilöitä tai SYTYläisiä, ei selviä, mutta vaikka tiedämme myös automaatisten hakukonerobottien nettiä tsekkaavan jatkuvasti, niin on siellä 'tykkääjiämmekin' - jopa Espanjan Fuengirolasta tunnen seuraajia.

    Olisikin mielenkiintoista, jos te arvon SYTYläiset - Niilon lailla - kuittailisitte käyntinne kommentilla (pelkkä OK riittää, ellet...) saisimme hiukan käsitystä lukijakunnastamme ja samalla tämän foorumin hyötykäyttömahdollisuudesta yhdistysten ilmoitustauluna. Kiitos! IsoTimppa

    VastaaPoista