maanantai 9. toukokuuta 2016

TÄMÄ VIESTI ON YKSI POSTAUS

(Postaus on nettislangia = jollekin nettipalstalle lähetetty viesti)

Ensimmäinen oli 1.1.2014 ja sen jälkeen keskimäärin postauksia on ilmaantunut miltei yksi per viikko. Ei suinkaan likimainkaan tasaisin välein ja viime aikoina – valitettavasti – aiempaakin harvemmin, mutta mielestäni kuitenkin kunniakkaasti. Eikä sivustolla kävijämäärääkään passaa vähätellä, sadan ja kahden välillä seurannan keskiarvot kuukausittain…

Meitä oli alun alkaen muutama asiasta innostunut SYTYn järjestämällä bloginkirjoittajakurssilla, jonka jälkeen synnytimme tämän Yhdistävän tekijän. Kyseessä ei siis ole SYTYn asioita virallisesti käsittelevä foorumi, eikä blogikaan sen sananmukaisessa mielessä, mutta mielestämme oivallinen mahdollisuus kaikkien yhdistyksien jäsenten ajatustenvaihdolle. Vahinko, ettei ’uutta verta’ ole viesteihimme ilmaantunut, ja siitä alkuperäiskaartistakin luopujia lienee yhtä monta kuin mukana pysyneitäkin. Siksipä jälleen kerran kohdistan sanani Sinulle: miksipä et julkitoisia ajatuksiasi tämän(kin) sivuston kautta. Mielipiteitä ei rajoiteta (kunhan ne pysyvät normaaleissa kanssakäymisen sääntöjen puitteissa), eikä aiheitakaan. Hyvä leivonta- taikka ruokaresepti, mielipide kirjan taikka elokuvan annista, muisteloita matkailusta – siis kaikkea maan ja taivaan väliltä. Pöytälaatikkokirjoittajille tässä olisi paikka esitellä kavereillekin tuotoksiaan, lyhyttä proosaa taikka runoratsun lennokkuutta, tai mitä vain… Siis MIKSIPÄ ET?               

Jos aikasi myötä antaa, niin selailehan näitä kahden ja puolen vuoden aikana tänne postattuja – olitpa ne lueskellut aiemmin taikka uusina tuttavuuksina. Yllättävän monta asiaa olemme jo ennättäneet kokeilla. Ehkä sieltä löytyy mielenkiintoasi herättelevääkin, tai sellaista, joka saa ’tarttumaan kynään ja…’! 

Helpoin polku aloitukseen on yhteys
 allekirjoittaneeseen sähköpostilla

Vastaan aina ja siitähän se lähtisi toteutumaan – yhdistävä tekijä!

               Jään odottelemaan
                                                       IsoTimppa                       
                            

Ja kun tuossa edellä tuli mainittua julkaisulukemien ohessa myös kävijämääristä, niin parhaina kuukausina sivusto on avattu yli 1000 kertaa! - Että lukijoitakin löytyisi, jos tulisit lisävoimaksi joukkoomme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti