torstai 24. huhtikuuta 2014

Huijaustako?


Lisäravinteistako apu ylipainoisille?

Luin juuri ilmestyneestä aikakausi tyyppisestä lehdestä mainostyyppisen kirjoituksen, joka on suunnattu meille ylipainoisille. Siinä luvattiin pelkkää hyvää ja onnistumista kun nautit käänteentekevää, rasvaa polttavaa tuotetta. Pakkauksen koko ratkaisee paljonko haluat painoa pudottaa, jopa yli 18 kg pudotus on mahdollista.

Ymmärtääkseni ei tarvitse edes katsoa kuinka paljon syöt ja kuinka ravintorikasta ruokaa lautasellasi on. Syömistäsi voit jatkaa entiseen malliin ja painosi senkun tippuu. Painon pudotus on melko takuuvarmaa. Jos olet tyytymätön hankkimaasi tuotteessen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin. Aikaraja on 60 päivää tuotepalautukseen.

Artikkelin viehättävän näköinen rouva kertoo onnistumisestaan painonhallinnassa. 18 kg on kova juttu. Siinä saa kyytiä läskien lisäksi verenpainetauti ja diabeteskin, jos niihin on altistunut, varmaa se ei ole, mutta mahdollista.  Ehkä ko. rouva on onnistunut ja on tyytyväinen elämäänsä. Hyvä hänen kannaltaan.  Mutta, mutta, mutta??????.

Jos se oli niin yksinkertaista, niin miksei....

Varmaan monen muunkin päässä liikkuu asian tiimoilta erillaisia ajatuksia, kysymyksiä? Esimerkiksi. Onko Suomen lääkintäviranomaiset niin "tyhmiä" etteivät ota opikseen. On kehitetty valmis tuote, josta "takuuvarmasti" saa avun hyvin suureen ongelmaan. Syömällä laihaksi ja pirteäksi, siinä se koko juttu. Eikun rasvanpolttoaineita ostamaan. Hyvä se on, että kauppa käy ja valuutta hakee omistajaansa.Kansainvälisestä kaupasta on kysymys. Oletko monessakin laihdutus tuotteen esittelyssä nähnyt kaunista suomalaista Ainoa tai Liisaa. Aina ne ovat jotakin Lizaa, Cecilia nimisiä, kauniita kuitenkin.

Jo tämä,  ettei suomalaiset lääkärit, alan tutkijat,  ota kanttaa voimakkaasti asian tiimoilta, osoittaa kyseessä olevan rahastus. Jos kyseessä olisi pysyvävaikutteinen tuote hyvään suuntaan, maailma olisi pelastettu  tältä osin.

Tämä tutkimani mainoslehti sisältää paljon hyviä ja uusiakin juttuja nimenomaan asumisesta. Ei ole heidän vika jos joku tarjoaa tämäntapaisen artikkelin mainosmielessä. Mainoksilla lehti pysyy pystyssä ja voi hyvin.

Jos joku suomalainen on saanut tuloksia tällä rasvanpoistoaineella, 18 kg/kk, kirjoitelkoon. Ihmeaineeseen uskokoon ken haluaa, mutta myös kertokoon jos tuloksia ei tullut.

Niilo Henell

1 kommentti:

  1. ...ja vaikka kuinka osaisimme epäillä, ettei lopputulos takuuvarmasti yllä luvatulle tasolle, niin melko moni meistä ylipainoisista on jotain (ainakin) hiukan kokeillut. Viisastenkiveä löytämättä! Eikä 'uusista keksinnöistä' ennätä pulaa syntymään:

    http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288684794743.html

    VastaaPoista